Versier elke dag met een lintje!

woensdag 4 december 2013

Sinterklaasje bonnen, bonnen, bonnen

 
Het is weer gelukt, de Sinterklaaskado's zijn binnen en ook de gedichten zijn al af. Eindelijk eens geen gestress en gevlieg.
Aangezien we het niet meer zo groots vieren, en bij mijn moeder al helemaal niet meer bleven de inkopen beperkt. Ik had het dit keer prima gepland. Kleintje naar school en daarna naar een vriendje dus had ik de hele ochtend om nog wat last minute dingetjes in te slaan. Dit keer met de hand op de knip, want last minute is toch ook vaak nog wat extra's voor hem en oh, dat is ook wel leuk voor haar. En zo ben je nog een zak met poet kwijt.

De schade-expert zou tussen 14:00 en 16:00 uur komen dus dan moest ik klaar zijn met shoppen, maar hij is nooit komen opdagen. Gaf mij dan wel weer de gelegenheid om die twee uur eens flink op de gedichten te bomen, de pakjes met een mooi lint en gelukspopsinterklaasje te versieren en mijn stapel kortingsbonnetjes eens door te nemen. Altijd jammer als je net inkopen hebt gedaan en thuis blijk je nog wat kortingsbonnen te hebben liggen.

Ik vond tussen de bonnen twee vouchers van Bladcadeau.nl die ik kreeg als welkomstkado van AH omdat ik mijn bonuskaart had laten vernieuwen. Kocht ik een bladcadeau bij AH dan kreeg ik er met de voucher een abonnement ter waarde van 15,- bij. Nu had ik net een bladcadeau gekocht, alleen bij de Bruna en niet bij AH. Toch maar geprobeerd de voucher te verzilveren op de site en ja hoor, het lukte! Nu geef ik een bladcadeau weg, maar ontvang zelf ook een mini-abonnement. Leuke actie van AH Bruna!
Stiekem heb ik nog een tweede voucher verzilverd. Ik had alleen niet de unieke 5 cijferige code van een 2e Bladcadeau. Maar als je even een paar keer husselt met 5 cijfers lukt het vast. Mijn 5e poging was geslaagd, maar dan nu niet een bladcadeau met eindcijfers 21745 gaan kopen want die heb ik al gebruikt. Ohhhh!!!

Ook kocht ik een winterjas bij C&A. €99,98!! Voor mijn doen een retehoog bedrag voor een jas, maar ja, echt waar, hij is prachtig. Er was er nog maar één en de rest wat er hing vond ik drie keer niks.
Bij de kassa vroeg de medewerkster aan een klant voor mij of ze de kortingsbonnen uit de folder ook mee had. Nou nee, maar ze kreeg alsnog 10% korting. Dat moest ik onthouden, had zelf ook geen bonnetjes mee, maar als ik erom zou vragen zou het toch weer 10,- schelen.
Een andere klant voor me had wel haar bonnetjes mee (slim!) en kreeg zelfs 30% korting, onthouden, onthouden en straks als ik aan de beurt ben aankaarten... Lukte het niet, dan zou ik de jas laten weghangen en vanavond terugkomen.
Tot ik in mijn ooghoeken zelfs stapels bonnetjes voor 50% korting op jassen zag liggen, iets buiten handbereik maar ik liet me niet kisten en wist een bonnetje te bemachtigen toen de kassiere even niet keek.
En nu heb ik een prachtige jas voor de prachtige prijs van €49,95!!!!

Dat wordt een heerlijk (warm) avondje!

7 opmerkingen:

 1. Hahaha, slimme meid ben je toch ;-)) jij loopt er warmpjes bij deze winter. Hoe was het op Gaafgroen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Noem je dat een slimme meid ? Asociale trut lijkt mij beter op zijn plaats.

   Verwijderen
  2. He anoniem, wat leuk dat je mijn blog leest en dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. In het asociale herken ik me niet zo, ik zou het eerder brutaal noemen. Jezelf anoniem noemen daarentegen vind ik heel zielig, alsof je niet mag bestaan. Jij mag er ook zijn hoor!

   Verwijderen
  3. Ja, ik ben blij! Gaafgroen was weer leuk. Buiten, dus wel wat koud maar wel meer sfeer dan in zo'n sporthal. Heerlijke zalm met trekdropsmaak gegeten! Verder veel andere kraamjes dan de vorige x. Veel minder prepperig, zelfvoorzienend en groen. Voor jou denk ik niet zo interessant. Tot snel!

   Verwijderen
  4. Morgensterretje, Anoniem is waarschijnlijk een trol! Negeren helpt het beste bij ongewenst gedrag...

   Verwijderen
 2. Heerlijk zo'n 50% korting. Ik had dat gisteren ook voor een winterjas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kwam niet meer bij na dit stuk, geweldig! Ik heb me vandaag vergrepen aan een vest bij de bijenkorf, ik durf de prijs niet meer te zeggen, ik wil het zo snel mogelijk vergeten, helaas zag ik vanuit mijn ooghoeken geen 50% bonnen! Top gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen